Ilmoittautuminen

Tervetuloa voimistelemaan Viipurin Reippaaseen! 

Jäsenrekisterin kautta voit ilmoittautua harrasteryhmiin. Kilparyhmiin haetaan uusia voimistelijota erikseen ja niistä kiinnostuneiden tulee olla yhteydessä ryhmän valmentajaan ennen ilmoittautumista. 
Voimistelukerhoihin ilmoittaudutaan harrastelahti.fi sivuston kautta.

Syyskausi 2020

Katso onko sopivassa ryhmässä tilaa!


Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021 alkaa joulukuun lopussa!


Luethan maksuehdot läpi ennen ilmoittautumista! Ilmoittautumalla ryhmään, hyväksyt maksuehdot! Maksuehdot löydät sivun lopusta tai täältä

Perhealennus 20€ toisesta jäsenestä alkaen.
Muista ilmoittaa toinen, kolmas jne. jäsen ENSIN sisaralennusryhmään ja sitten voimisteluryhmään, jotta ohjelma vähentää laskusta 20€. Jos tämä unohtuu, voi itse vähentää 20€ laskusta.


Jäsenrekisterin käyttö


Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen jäsenrekisteripalvelun kautta. 

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi sähköiseen jäsenrekisteripalveluun. Rekisteröinnin jälkeen voit ilmoittautua jäsenrekisterissä ryhmiin. Jäsenrekisteristä löydät myös laskut ja voit poistaa osallistumisen ryhmään.

Viipurin Reipas ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran toiminnanjohtajalle numeroon 050 9113192.

LUETHAN OHJEET ENNEN REKISTERÖIMISTÄ TÄÄLTÄ

 

MAKSUEHDOT

Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa kaksi kertaa (2 viikkoa), jonka jälkeen on tehtävä päätös jatkamisesta. Peruutukset tulee tehdä 4 vuorokauden sisällä toisesta kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyissä peruutuksissa hyvitämme maksetun kausimaksun, mikäli se on ehditty maksaa. Maksua ei palauteta, mikäli peruutuksesta ilmoitetaan myöhemmin tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa maksun hyvitykset onnistuvat vain lääkärin todistusta vastaan.

Alaikäistä ilmoittaessa, rekisteröityminen tulee tehdä huoltajan tiedoilla. Mikäli ilmoittautuminen on tehty alaikäisen tiedoilla, on kuitenkin huoltaja maksuvelvollinen alaikäisen osallistuessa toimintaan.

 

KOKEILEMINEN

Uuden harrastajan tai voimistelusta kiinnostuneen on rekisteröidyttävä jäsenrekisteriin ja ilmoittauduttava haluamaansa ryhmään, jotta pääsee mukaan kokeilemaan! Uudet harrastajat saavat kokeilla kaksi kertaa kauden alkaessa, jonka jälkeen päätös jatkosta tulee tehdä neljän vuorokauden sisällä. Katso alta maksuehdot!

 

PERUUTUS

Peruutukset tulee aina ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse otsikolla PERUUTUS osoitteeseen viipurin.reipas@gmail.com

Jäsenrekisterin kautta tehty paikan peruutus ei poista laskua. Sen vuoksi peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse! Myös kokeilemassa käyneet!

 

Mikäli harjoituksia ei voida järjestää Viipurin Reippaasta riippumattomista syistä (esimerkiksi harjoitustilamme ovat suljettu), harjoitusmaksuja ei hyvitetä tai palauteta. Pyrimme kuitenkin aina järjestämään korvaavan harjoituskerran tai vastaavaa toimintaa.