Ilmoittautuminen

Tervetuloa voimistelemaan Viipurin Reippaaseen! 

Tarjoamme ohjattua liikuntaa telinevoimistelun, Freegymin, TeamGymin ja aikuisten liikunnan parissa. 
Jäsenrekisterin kautta voit ilmoittautua harrasteryhmiin. Kilparyhmiin haetaan uusia voimistelijota erikseen, jolloin asiasta kerrotaan hyvissä ajoin seuran nettisivuilla ja SoMessa. 
Voimistelukerhoihin ilmoittaudutaan harrastelahti.fi sivuston kautta.

 Kevätkaudelle 2020 ilmoittautuminen:

 

Tarkista onko sopivassa ryhmässä tilaa tästä

 

Vanhat jäsenet:

Siirrämme voimistelijat automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle, josta tulee lasku sähköpostiin. Mikäli ette jatka kevätkaudella, tulee siitä ilmoittaa viimeistään ti 10.12, jotta ryhmiin voidaan ottaa jonoista tilalle uusia voimistelijoita.

Lähetä lopettavan voimistelijan koko nimellä varustettuna viesti sähköpostiosoitteeseen viipurin.reipas@gmail.com.

 

Uusien voimistelijoiden ilmoittautumiset harrasteryhmiin:


Ma 16.12.2019 klo 18.00 alkaen

Vapaa ilmoittautuminen uusilla voimistelijoilla temppuvoimisteluihin, harrasteryhmiin ja freegymiin iän mukaan sen mukaan kuinka paljon paikkoja on jäljellä.

 Perhealennus 20€ toisesta jäsenestä alkaen.
Muistakaa ilmoittaa toinen, kolmas jne. jäsen ensin sisaralennusryhmään ja sitten perusryhmään, jotta vähentää laskusta 20€. Jos unohtuu, voi itse vähentää 20€ laskusta.


 


Jäsenrekisterin käyttö

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen jäsenrekisteripalvelun kautta. 

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi sähköiseen jäsenrekisteripalveluun.

Rekisteröinnin jälkeen voit ilmoittautua jäsenrekisterissä ryhmiin. Jäsenrekisteristä löydät myös laskut ja voit poistaa osallistumisen ryhmään.

 

JÄSENREKISTERIIN

 

Viipurin Reipas ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran toiminnanjohtajalle numeroon 050 9113192.

 


 

LUETHAN TÄMÄN OHJEISTUKSEN ENNEN REKISTERÖIMISTÄ

 

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä lomake, johon täytetään suoraan VOIMISTELIJAN HENKILÖTIEDOT. Varmista kuitenkin, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat vanhemman!! 

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot antamaasi sähköpostiin.

 

1.2. Alakäyttäjäksi rekisteröityminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä, esim. omat tai naapurin lapset, eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä omat tiedot -sivulla. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin. SUOSITTELEMME KUITENKIN TEKEMÄÄN REKISTERÖITYMISEN SUORAAN LAPSEN TIEDOILLA!

 

2. Voimisteluryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa ryhmätarjontaan verkkosivujen ryhmät -sivulla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin ryhmään aiot ilmoittautua. Tämän jälkeen siirry sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

Kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Perhealennus on 20€/ kausi. Alennus annetaan toiselle, kolmannelle jne. saman perheen lapselle tai aikuiselle. Muistathan ilmoittaa yhden lapsen sisaralennusryhmään ja sen jälkeen valitsemaasi ryhmään, jolloin laskusta vähentyy automaattisesti tuo 20€.