Ilmoittautuminen

Tervetuloa voimistelemaan Viipurin Reippaaseen! 
Tarjoamme ohjattua liikuntaa telinevoimistelun, Freegymin, TeamGymin ja aikuisten liikunnan parissa. 
Jäsenrekisterin kautta voit ilmoittautua harrasteryhmiin. Kilparyhmiin haetaan uusia voimistelijota erikseen, jolloin asiasta kerrotaan hyvissä ajoin seuran nettisivuilla ja SoMessa. 
Voimistelukerhoihin ilmoittaudutaan harrastelahti.fi sivuston kautta.

 

⇒ Tarkista onko sopivassa ryhmässä tilaa tästäKaudelle 2019-2020 ilmoittautuminen:

 

Vanhat jäsenet:

(myös toukokuun ryhmissä, kesäleirillä ja keväällä jonoissa olevat)Kilparyhmät, pronssi-hopea-ja kultamerkin suorittaneet:
MA 3.6.2019 klo 18.00- Ke 12.6.2019 klo 21.00

Näihin ryhmiin voivat ilmoittautua vain niihin kuuluvat ja merkin suorittaneet!
Myös lisätreeniin ilmoittautumiset tällöin. (Lisätreenit tarkoitettu vain merkkien suorittaneille, tästä tulee 100€ lisämaksu). Muistakaa ensin ilmoittaa perusryhmään ja sitten lisätreeniin.
Tämän jälkeen mahdolliset muutokset ryhmissä vielä mahdollisia, näistä olemme yhteydessä, kun näemme kuinka täyteen ryhmät tulevat.

Harrasteryhmät:
MA 17.6.2019 klo 18.00- SU 30.6.2019 klo 21.00

Vapaa ilmoittautuminen kevät 2019 kaudella mukana olijoille temppuvoimisteluihin, harrasteryhmiin ja freegymiin vapaasti iän mukaan.

Toukokuun ryhmissä, kesäleirillä ja keväällä jonoissa olevat saavat ilmoittautua vapaasti
Ma 24.6.2019-30.6.2019 aikana

 

Uusien voimistelijoiden ilmoittautumiset harrasteryhmiin:


Ma 5.8.2019 klo 18.00 alkaen

Vapaa ilmoittautuminen uusilla voimistelijoilla temppuvoimisteluihin, harrasteryhmiin ja freegymiin iän mukaan sen mukaan kuinka paljon paikkoja on jäljellä.

 

 

HUOM! KAIKKI VÄÄRIIN AIKOIHIN TAI VÄÄRIIN RYHMIIN ILMOITTAUTUNEET POISTETAAN RYHMISTÄ!
Noudatathan aikoja.
Mikäli et ole ilmoittautunut määrättynä aikana, emme voi taata enää ryhmäpaikkaa vanhoille voimistelijoille.
Ilmoittautumispalvelu on auki vain ilmoitetut ajat.


Perhealennus 20€ toisesta jäsenestä alkaen.
Muistakaa ilmoittaa toinen, kolmas jne. jäsen ensin sisaralennusryhmään ja sitten perusryhmään, jotta vähentää laskusta 20€. Jos unohtuu, voi itse vähentää 20€ laskusta.


Jäsenrekisteripalvelun käyttö

 

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen jäsenrekisteripalvelun kautta. Sinulla tulee siis olla toimiva internetyhteys tehdäksesi ilmoittautumisen. 

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi sähköiseen jäsenrekisteripalveluun.

JÄSENREKISTERIIN

 

Viipurin Reipas ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran toiminnanjohtajalle numeroon 050 9113192.

 


 

LUETHAN TÄMÄN OHJEISTUKSEN ENNEN REKISTERÖIMISTÄ

 

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä lomake, johon täytetään suoraan VOIMISTELIJAN HENKILÖTIEDOT. Varmista kuitenkin, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat vanhemman!! 

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot antamaasi sähköpostiin.

 

1.2. Alakäyttäjäksi rekisteröityminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä, esim. omat tai naapurin lapset, eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä omat tiedot -sivulla. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin. SUOSITTELEMME KUITENKIN TEKEMÄÄN REKISTERÖITYMISEN SUORAAN LAPSEN TIEDOILLA!

 

2. Voimisteluryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa ryhmätarjontaan verkkosivujen ryhmät -sivulla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin ryhmään aiot ilmoittautua. Tämän jälkeen siirry sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

Kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Perhealennus on 20€/ kausi. Alennus annetaan toiselle, kolmannelle jne. saman perheen lapselle tai aikuiselle. Muistathan ilmoittaa yhden lapsen sisaralennusryhmään ja sen jälkeen valitsemaasi ryhmään, jolloin laskusta vähentyy automaattisesti tuo 20€.