Tervetuloa voimistelemaan Viipurin Reippaaseen!


ENNEN ENSIMMÄISTÄ KERTAA

Rekisteröitykää ja ilmoittautukaa jäsenrekisterin kautta haluamaanne harrasteryhmään. Saatte onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksena laskun sähköpostiinne.  Mikäli teillä herää kysymyksiä ryhmistä, vastaamme niihin mielellämme osoitteesta viipurin.reipas@gmail.com


SALISSA KÄYTTÄYTYMINEN

Lapset saavat mennä voimistelusaliin vasta, kun edellinen ryhmä on poistunut ja valmentajat kutsuvat lapset ryhmiin. Lapsien ja vanhempien tulee odottaa käytävässä/pukuhuoneissa.

Sisarukset eivät saa olla salin puolella harjoitusten aikana. Toivottavaa on myös, etteivät vanhemmat ole harjoituksen aikana salissa. 

Harjoitusten jälkeen salista tulee poistua viipymättä.

Salissa ja eteisessä on 24/7 videovalvonta.

Emme kuitenkaan vastaa eteiseen tai pukukoppiin jätetyistä tavaroista. 


VARUSTUS

Meidän tunneilla pärjäät normaaleilla liikuntavaatteilla. Myös voimistelupuvulla voi halutessaan harjoitella jo harrastetasolla. 
Sukat tai voimistelutossut saavat olla jalassa, pääsääntöisesti voimistelemme kuitenkin aina paljain jaloin.

Pitkät hiukset tulee olla aina kiinni, oman turvallisuudenkin vuoksi. Lisäksi pitkät kaula- ja korvakorut tulee riisua ennen tuntia.

Ota mukaan myös vesipullo ja iloinen mieli!


OVIEN AVAUS

Ovet ovat pääsääntöisesti päivisin kiinni. Ne avataan 10 minuutia ennen iltapäivän ensimmäistä voimistelutuntia. Mikä ovi on lukossa, voitte painaa ovikelloa. Ovi avataan sisältä ovipuhelimella.