Liity jäseneksi!

Näin pääset alkuun:

  1. Tutustu ryhmätarjontaamme 
  2. Rekisteröidy jäseneksi  Lue ohjeet alta!
  3. Ilmoittaudu mukaan
  4. Tule harjoituksiin, opi uusia taitoja ja pidä hauskaa!

Seuramme ryhmiin osallistuaksesi sinun täytyy liittyä jäseneksi rekisteröitymällä jäsenrekisteriimme. Rekisteröinnin jälkeen löydät avoinna olevat ryhmät samassa Hoika-jäsenrekisterissä. Ryhmäkalenteri löytyy myös harrastevoimistelun välilehdeltä.

Jäsenenä saat myös vaihtuvia jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme!

 

 Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään Hoika-jäsenrekisterissä

Täytä lomakkeeseen VOIMISTELIJAN HENKILÖTIEDOT. 
Varmista kuitenkin, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat vanhemman!

Mikäli voimistelija on alaikäinen, pyytää rekisteri lapsen tietojen jälkeen huoltajan tietoja. Rekisteriin tulee omat tunnukset lapselle ja huoltajalle. Lapsesta tulee aikuisen "alikäyttäjä" ja aikuisesta lapsen "ylikäyttäjä".

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot antamaasi sähköpostiin.

 

 Alakäyttäjäksi rekisteröityminen

HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (perheenjäseniä), eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä Omat tiedot -sivulla. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun. Liikuntaryhmien ilmoittautumissivulla on ylälaidassa pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin. 

 

 Voimisteluryhmiin ilmoittautuminen

Kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oma tai lapsesi nimi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Huoltajan nimellä kirjautuessa, muista vaihtaa ilmoitettavaksi henkilöksi tarvittaess alakäyttäjänä oleva lapsi, valitsemalla lapsen nimi ilmoittautumissivun pudotusvalikosta. Jos kirjaudut sisään lapsen nimellä, ilmoittauminen tapahtuu suoraa hänelle.

Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Perhealennus on 20€/ kausi. Alennus annetaan toiselle, kolmannelle jne. saman perheen lapselle tai aikuiselle. Muistathan ilmoittaa yhden lapsen sisaralennusryhmään ja sen jälkeen valitsemaasi ryhmään, jolloin laskusta vähentyy automaattisesti tuo 20€.