Ilmoittautumisohjeet

Jäsenrekisteripalvelun käyttö

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen jäsenrekisteripalvelun kautta. Sinulla tulee siis olla toimiva internetyhteys tehdäksesi ilmoittautumisen. 

 

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi sähköiseen jäsenrekisteripalveluun, johon pääset suoraan tästä linkistä.

 

Voimisteluseura Viipurin Reipas ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran toiminnanjohtajalle numeroon 050 9113192.
 

Добро пожаловать в школу гимнастики "Viipurin reipas". 
Для получения информации или помощи на русском языке Вы можете обратиться Kuismanen  
Natalia, эл. почта 
nataemili77@yandex.ru


 

Uudet käyttäjät: Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä lomake, johon täytetään VOIMISTELIJAN HENKILÖTIEDOT. Varmista kuitenkin, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat huoltajan!

Mikäli rekisteröinti tehdään alaikäiselle, järjestelmä vaatii lapsen tietojen lisäämisen jälkeen yhdistämään lapsen ylikäyttäjään (huoltajaan)
- Jos huoltajalla ei ole entuudestaan tunnuksia, tulee huoltajan yhteystiedot lisätä painamalla "Rekisteröi ylikäyttäjä"
- Mikäli aikuisella on jo omat tunnukset, niiden ilmoittaminen riittää, valitse "Kirjaudu sisään"

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot antamaasi sähköpostiin. Salasanan voi muuttaa "omissa tiedoissa".

 

Usean lapsen perheet / Kun ilmoittautumisia tehdään monelle lapselle
 

Suosittelemme aina kirjautumaan jäsenrekisteriin jokaisen lapsen omilla tiedoilla, jolloin vältytään virheellisiltä ilmottautumisilta ja laskuilta. Eli kirjoitat sisäänkirjautumisessa käyttäjätunnukseen lapsen nimen ja salasanan, jonka olet saanut hänet rekisteröitäessä (voi muuttaa omissa tiedoissa).
 

Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä useita alakäyttäjiä (alaikäisiä) omat tiedot -sivulla jolloin voit hallita monen lapsen ilmoittautumisia yhdellä sisäänkirjautumisella
.Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). 

Ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin. Tee jokaisen lapsen ilmoittautuminen erikseen (eli valitset ryhmän ja painat ilmoittaudu ja hyväksy, ja sen jälkeen palaat ilmoittautumiseen uudelleen ja valitset valikosta toisen lapsen nimen)

Perhealennus on 20€/ kausi. Alennus annetaan toiselle, kolmannelle jne. saman perheen lapselle tai aikuiselle. Muistathan ilmoittaa lapsen siis samalla ilmoittautumiskerralla sekä sisaralennusryhmään että valitsemaasi voimisteluryhmään, jolloin laskusta vähentyy automaattisesti tuo 20€. Sisaralennusryhmä on yksi valittavista ryhmistä, nimellä "Sisaralennusryhmä".

 

Voimisteluryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa ryhmätarjontaan verkkosivujen ryhmät -sivulla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin ryhmään aiot ilmoittautua. Tämän jälkeen siirry sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

Kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan (tai itse muuttamasi salasanan). Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.