Salivuorokalenteri

Mustankallion voimistelusalia voi vuokrata myös yksityiseenkäyttöön! 

Tarvitseeko päiväkoti- tai kouluryhmä liikuntatunnille tiloja? Tai ehkä perheystävien kanssa olisi kiva liikkua yhdessä! Vapaat ajat on nähtävissä salivaraus kalenterista.  

Tiedustelut ja varaukset arkena sähköpostitse vire.salivaraukset@gmail.com  Saman päivän aikana toivottavia varauksia voi kysellä toiminnanjohtajalta numerosta: 0509113192.  

HINNAT:

  • Lahden kaupungin koulut ja päiväkodit: 15e/h
  • Urheiluseurat, lasten liikunta, yksityiset päiväkodit ja koulut: 20e/h 
  • Yksityiset henkilöt 40e/h 
  • Syntymäpäivä varaukset 100€/2h 

Huom! Varattu vuoro tulee perua 24h ennen varausta. Muuten laskutamme varauksesta täyden hinnan.  Vakivuorolaisilla muutokset 2 viikon varoajalla sähköpostitse. 

Tervetuloa  juhlimaan synttäreitä saliimme! Meillä on tilaa suuremmallekin kaveriporukalle pitää rattoisat ja liikunnan täytteiset juhlat.  Omat tarjoiltavat voi tuoda käytävällä oleville pöydille sekä ripustella omia koristeita juhlatunnelman luomiseksi. Lisätiedot synttäreiden varauksesta voi laittaa osoitteeseen vire.salivaraukset@gmail.com

Salimme sijaitsee mustankallion tunnelissa ja on kooltaan 600m2. Salista löytyy paljon välineitä ja telineitä, kuten permanto, puomi, nojapuut sekä jätti trampoliini.  Tilasta löytyy myös laaja valikoima mattoja ja palikoita sekä ponnistuslautoja ja trampoliineja.  Välinevarasto on kaikille avoin ja sieltä löytyy välineistöä hulavanteista tasapaino lautoihin sekä kahvakuulia ja tankoja voimaharjoitteluun. Tila takaa monipuoliset harjoitus mahdollisuudet niin harraste-, kilpa-, kuin oheiharjoitteluun.