Harrasteryhmien maksut


KausimaksutSyksy 2023 /14xKevät 2024/ 18x
Harrastevoimistelu 60min135 € 175 €
Voimistelukoulu III165 € 215 €
NTV Taitoryhmä 2x90min270 €350 €
Nuoret ja aikuiset 90min165 €215 €
Seniorit 45 €45 €
Perhevoimistelu 5€/kerta/ lapsi
Jäsenmaksu 2023-202430 €


Syksyn kausimaksuun lisätään seuran jäsenmaksu 30 €. Kevätkaudella mukaan tuleville jäsenmaksu lisätään kevätkauden maksuun. 

Laskutamme erikseen syys- ja kevätkauden.
Syyskauden lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä, kevätkaudelle jatkaessa kevään lasku tulee joulu-tammikuussa.


KAUSIMAKSUT


Uudet voimistelijat saavat käydä kaksi kertaa kokeilemassa, jonka jälkeen kausimaksu tulee maksaa. Järjestelmä tekee automaattisesti eräpäivän kahden viikon päähän. 


Emme hyvitä maksuja: Voimistelija sitoutuu ryhmänsä harjoitusaikatauluihin. Harjoitellessaan vähemmän, ei harjoitusmaksua hyvitetä. Mikäli yksittäiset harjoitukset peruuntuvat ei harjoitusmaksua hyvitetä. Jo maksettua harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli voimistelija lopettaa kesken kauden. Jos voimistelija tulee ryhmään kesken kauden, ei maksusta anneta hyvitystä. 
Poikkeuksina pitkittyneet poissaolot, kuten loukkaantuminen tai sairastuminen. Otathan tässä tilanteessa yhteyttä meihin: viipurin.reipas@gmail.com.


Perhealennus 20€ toisesta jäsenestä alkaen.
Alennuksen saat ilmoittamalla toisen (kolmannen jne.) perheenjäsenen samaan aikaan "sisaralennusryhmään" ja voimisteluryhmään. Sisaralennusryhmään ilmoittautuminen näkyy laskussa alennuksena. Jos tämä unohtuu, voi itse vähentää 20€ laskusta.


Maksumuistutukset lähetämme kausimaksuista noin kuukausi eräpäivästä. Mikäli maksua ei ole suoritettu kauden puoliväliin mennessä (marraskuu/maaliskuu), lähetämme muistutusmaksun, joka sisältää 5€ laskutuslisän. 
Mikäli edellisen kauden maksuja on suorittamatta, menettää voimistelija paikkansa seuraavan kauden ryhmässä. 
Olethan yhteydessä maksusopimuksiin liittyen toiminnanjohtajaamme.


Harrastamisen tukeminen

Seuramme tukee vähävaraisia perheitä kausittain seuran taloudellisen tilanteen mukaan. Stipendiä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella viipurin.reipas@gmail.com. Seuran johtokunta päättää kevätkokouksessa jaettavasta tukisummasta ja ajankohdasta. 


Muita tahoja, joilta voi hakea tukea harrastusmaksuihin; 

PayBack Lahti 

Pelastakaa lapset ry 

Tukikummit 

Hope-yhdistys 

Valio stipendit 

Täydentävä toimeentulotuki - Kela 


Voimistelijalla tulee olla oma vakuutus!

Voimistelija on itse vastuussa omasta vakuutusturvastaan voimisteluharjoituksissa, -matkoilla ja -kilpailuissa. Kilpavoimistelijat voivat hankkia vakuutuksen Suomen Voimisteluliiton tarjoaman lisenssin yhteydessä. 
Seura ei ole vakuuttanut voimistelijoitaan!

Kilpavoimistelijoilla harjoitusmaksujen lisäksi kuluja syntyy mahdollisista leireistä sekä kilpailumatkoista, jotka laskutetaan erikseen aina toteuman mukaisesti leirin/kilpailun jälkeen. Esikilpa- ja kilpavoimistelijoiden tulee itse lunastaa kilpailulisenssi tai Stara-lisenssi.