Rajoituksien aiheuttamat muutokset ajalle 8.3-30.4.

6.3.2021

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueen uudet suositukset ja rajoitukset seuraavalle kolmelle viikolle vaikuttavat myös Viipurin Reippaan toimintaan:

  • Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat voimistelijat siirtyvät etäharjoitteluun
  • Vierumäki on sulkenut voimistelusalinsa ja siellä harjoittelevat kilparyhmät siirtyvät Mustankallion tunnelille, ulos tai etäharjoituksiin

 

Alakoululaisten ja sitä nuorempien ryhmät jatkavat normaalisti. Olettehan tarkkoina, ettei lapsenne saavu harjoituksiin oireisena! Pienempikin kurkkukipu, yskä, nuha, päänsärky tai vatsaoireet ovat syitä jäädä kotiin.

 

MUUTOKSET 30.4. asti
 

Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien voimistelijoiden harjoituksia ei voimistelusalissa voida pitää. Harrastevoimistelijoille järjestetään viikoittain kaksi harjoitusta:
 

Ulkoharjoitukset Länsiharjun koulun piha-alueella

  • Tiistaisin Länsiharjun koululla, alkaen klo 17 (ilmoittautuminen jäsenrekisterissä + sähköpostitse info ryhmän ajankohdasta, katso sähköpostitiedote) 

Zoom-videoetäharjoitus: 

  • keskiviikkoisin klo 18-19, ohjaajana Suvi  - Linkki toisessa uutisessa
     

Vierumäellä harjoittelevien kilparyhmien harjoitukset siirretään tunnelille, ulos tai etänä pidettäväksi. Poikkeusharjoittelun toteutustapaan vaikuttavat valmentajien mahdollisuudet poikkeusaikatauluihin, vapaat vuorot sisätiloissa sekä valmentajan näkemys ryhmälle parhaiten soveltuvasta harjoittelumuodosta.

 

KEVÄÄN TAPAHTUMIA

Merkkisuoritukset järjestetään tänä keväänä harjoituksien yhteydessä toukokuun aikana.  Seuran harrasteryhmissä voi edetä omat tason mukaan pronssi-, hopea- ja kultatasoille. Seura järjestää merkkisuoritustestit, joissa suoritetaan voimistelu-, liikkuvuus- ja voimatestejä. Jokaiselle tasolle on omat vaatimukset ja testiliikkeet. Testiliikkeet ovat sellaisia, joita harjoitellaan kaikissa ryhmissä, ja ne ovat tuttuja voimistelijoille. Tavoitteena on, että jokainen voimistelija pääsee seuraavalle tasolle 1-2-vuoden harjoittelun jälkeen. Lisätietoja sekä testiliikkeet löytyvät seuran nettisivuilta! Liitteessä tarkemmat aikataulut ja lisätiedot!

Seuran omat harrastekisat toukokuussa: Kevätnäytöksen sijaan seuramme järjestää tänä keväänä harrastajille kilpailut, joihin jokainen harrastaja voi osallistua omalla permantosarjalla! Kilpailut järjestetään poikkeustilanteen vuoksi vain yksilökilpailuna. Liitteessä lisätietoja kilpailuista!

 

Tsemppiä kaikille muuttuviin poikkeusoloihin!

Kannustamme nauttimaan upeasta kevättalvesta ja monista talviliikuntamuodoista!

 

Viipurin Reipas

viipurinreipas.fi

viipurin.reipas@gmail.com