Viipurin Reippaan uusi strategia

20.3.2019

Viipurin Reippaan strategia 2019-2022
 

Viipurin Reippaan strategia seuraavalle kolmelle vuodelle hyväksytään vuosikokouksessa huhtikuussa. Seuratoiminnan strategisina painopisteinä tulevat olemaan kohtuulliset harrastusmaksut, harjoitusolosuhteiden parantaminen, toiminnan laajentaminen, kilpatoiminnan vakauttaminen, yhteistyön lisääminen ja Tähtiseura-statuksen saavuttaminen.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät. Laatuohjelman avulla saamme työkaluja, joilla seuran toimintaa kehitetään entistä laadukkaammaksi.

Strategisista painopisteistä kaksi ensimmäistä ovat haastavimmat yhdistää. Haluamme pitää harrastusmaksut kohtuullisina, mutta samalla paine uusiin harjoitustiloihin on kasvanut vuosi vuodelta. Seura on toiminut jo pitkään Lahden kaupungilta vuokratuissa tiloissa Mustankallion väestönsuojassa. Jäsenmäärän kasvun myötä tilat ovat käyneet pieniksi ja toimintaan on jatkuvasti enemmän tulijoita kuin mitä tilojen puolesta on mahdollista ottaa. Myös tunneliin kulkeminen sekä ahtaat parkkipaikat ovat osa ongelmaa. Osa vanhemmista on myös antanut palautetta väestönsuojan sisäilmasta.

Vierumäen Volttiareenaa on pystytty osittain hyödyntämään kilparyhmien harjoitteluun, mutta se ei ole toimiva ratkaisu harrasteryhmien kohdalla. Kehitämme seuraamme pitkällä tähtäimellä ja yksi tärkeimmistä tehtävistämme onkin taata laadukkaat olosuhteet kaikille harrastajillemme. Toimintakauden 2019 alussa asetetaan työryhmä selvittämään harjoitusolosuhteiden parantamista.

Strategia tulee nähtäville seuran nettisivuille ja ilmoitustaululle vuosikokouksen jälkeen.

 

Johtokunta