Aleksi SM finaaliin!

20.9.2021Viikonloppuna kilpailtiin sekä miesten että naisten telinevoimistelun sm kilpailuja Oulussa. Seuramme voimistelija Aleksi Tuominen ylsi hienosti tavoitteisiinsa ja nappasi itselleen finaalipaikat niin permannolla kuin hypyssä. Taso miesten telinevoimistelussa on erittäin korkea ja kilpailu mitaleista on kovaa.

Vaikka tällä kertaa mitaleille saakka ei yllettykää, niin suorituksiinsa saa olla kyllä tyytyväinen. Onnistunut suoritus permannolla ylsi hienosti sijalle 6! 

Nälkä kasvoi näiden kisojen myötä, joten treenisalilla nähdään varmasti taas astetta motivoituneempi voimistelija. Seurana olemme erittäin ylpeitä Aleksin pitkäjänteisyydestä sekä päättäväisyydestä treeneissä. Hän toimii omalla tekemisellään suurena esikuvana seuramme muille voimistelijoille -- ahkera työ palkitaan aina!   

 

Oulun Pyrintö järjesti nyt ensimmäisen kerran miesten ja naisten telinevoimistelun SM-kisat. Kisat järjestettiin uudistetussa Ouluhallissa, joka tarjosi huippuvoimistelulle upeat puitteet. Suomen kärkivoimistelijat kääntävät nyt katseensa kohti Japanin MM-kisoihin, joihin urheilijat nimetään lähiaikoina. Oulun SM-kisat oli viimeinen paikka antaa MM-näyttönsä.