Viipurin Reippaan harjoitukset 26.1.-15.2.2021

25.1.2021

 

 

Hei Viipurin Reippaan jäsenet! 

 

Uusien Koronasuositusten myötä toteutamme harjoitukset ulkona ja etänä seuraavan kolmen viikon ajan. PHHYKY on päättänyt rajoittaa lasten ja nuorten ryhmäharrastustoimintaa Lahdessa ja Hollolassa koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Harrastustauko sisätiloissa on 26.1.-15.2.2021.

Kiristetyt varotoimet siirtävät valitettavasti myös aikuisten ryhmien aloittamisen ajankohtaa eteenpäin. Lisäksi vapaavuorot ovat keskeytettynä 15.2. asti.

 

Liitteenä löydät lukujärjestyksen seuraavalle kolmelle viikolle, alkaen huomisesta, tiistaista 26.1. 

 

Seura tarjoaa viikoittain kaikille sekä etä- että ulkoharjoitukset, joista harrastaja voi mielensä mukaan valita toisen tai molemmat! Ulkoharjoitukset järjestetään yhdeksän (9) hengen ryhmissä ja sen vuoksi niihin tulee erikseen ilmoittautua jäsenrekisterissä! Jokaiseen ulkoharjoitukseen tulee ilmoittautua erikseen! Kaikki kolmen viikon ulkoryhmät ovat näkyvissä täällä:   https://go.hoika.net/public/PublicGroups.aspx?sid=153 

Ilmoittautuaksesi kirjaudu jäsenrekisteriin: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?OmanSeuranID=153 

 

Linkki etäharjoituksiin ja ohjeet Zoom:n käyttöön löytyy nettisivujemme etusivulta. Zoom toimii helpoiten tietokoneella. Puhelimella/Tabletilla käytettynä vaatii Zoom-sovelluksen lataamisen.  

 

Lisäksi koulujen hiihtolomalla (vko 9) harjoitukset järjestetään normaalin aikataulun mukaisesti. Mikäli kevätkauden aikana rajoituksia kiristetään tai jatketaan, korvaamme perutut harjoitukset kevätkauden päätteeksi touko- ja kesäkuussa.
 

Kilparyhmien harjoituksista ja aikatauluista tiedotetaan erikseen. 

 

Osallistumisoikeus seuran harjoituksiin (myös etä- ja ulkoharjoituksiin) säilyy kausimaksun maksaneilla. Laskut ovat saapuneet sähköpostiin ja löytyvät jäsenrekisteristä “omista tiedoista”. Omat poissaolot eivät vaikuta kausimaksun suuruuteen. Mikäli haluatte jatkaa saliharjoituksia niiden jatkuessa, tulee kausimaksun olla suoritettuna. 

 

Uusien rajoitustoimien julkaisemisen jälkeen Viipurin Reipas allekirjoitti Päijät-Hämeen liikunnan ja urheilun sekä 35 muun paikallisen urheiluseuran vetoomuksen lasten ja nuorten urheilutoiminnan jatkumisen puolesta Lahden ja Hollolan päättäjille sekä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle. Vetoomuksen voit lukea Etelä-Suomen sanomista: https://www.ess.fi/urheilu/3349976?fbclid=IwAR1Ya91Lond9y-vwP40tjUBQ3cG5FSGPzvYHr-5YquElZ7QQodMlSXrdl0s  

 

Olemme osaltamme pahoillamme näistä rajoitustoimista, jotka kohdistuvat lasten ja nuorten tärkeisiin hetkiin liikunnan ja urheilun parissa. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota teille näistä poikkeusoloista huolimatta turvallisen ja iloisen kevätkauden! Kannustamme kaikkia myös omatoimiseen talviliikuntaan, hiihtoon, luisteluun ja laavuretkiin. Nautitaan upeasta talvisäästä! 


 

Liikunnallisin terveisin, 

 

Kea Virtanen

Toiminnanjohtaja 

Viipurin Reipas Ry

viipurin.reipas@gmail.com

puh. 050 911 3192