Syyskausi alkaa ma 31.8., Pajulahdessa alkaa vko 38! +syksyn tiedote

20.8.2020

Syyskausi alkaa syyskuun ensimmäisellä viikolla, 31.8.

Pajulahden ryhmät alkavat vasta 16.9.! 

 

Syksyn ensimmäinen sähköpostitiedote: Viipurin Reippaan Syksy 2020

-Syksyn aloitus, ilmaiset vapaavuorot
-Koronaan liittyvät ohjeistukset
-Pajulahden ryhmien poikkeusaikataulu

 

Harrasteryhmät alkavat viikolla 36 (31.8.). Nastolan Pajulahden ryhmät alkavat vasta 16.9.

Kauden tärkeät päivämäärät ja ajankohtaiset tiedot löydät aina seuran nettisivuilta. Päivitämme myös seuran Facebook-sivuille ajankohtaisia tietoja.

 

Ilmaiset vapaavuorot 6.9. asti keskeytyneen kevätkauden korvauksena jäsenille sekä toiminnasta kiinnostuneille kavereille!
Vapaavuorot perjantaisin 14:30-16 ja sunnuntaisin 10:30-12. Keskiviikon aikuisten 20-22 vapaavuoro alkaa vko 36

 

MUUTOKSIA JA TOIMINTATAPOJA SYKSYYN

Olemme muuttaneet turvallisuussyistä harrasteryhmien aikatauluja niin, että kaksi ryhmää aloittaa tasatunnein ja kaksi ryhmää puolitunneittain. Näin vähennämme väkimäärää eteis- ja pukuhuonetiloissa sekä Tunnelipolun ahtaalla parkkipaikalla.

Saliin tulee saapua vain hieman ennen harjoitusten alkua (n. 5min), jottei turhaa oleilua ahtaissa käytävätiloissa tule. Salista tulee myös poistua ripeästi omien harjoitusten päätyttyä.

Valmentajat ottavat voimistelijat vastaan ulko-ovelta, eikä vanhempia tällä hetkellä toivota sisätiloihin ahtaiden eteistilojen vuoksi. Isompien lasten toivotaan saapuvan tunneliin ja ulko-ovelle omatoimisesti. Ohjeistattehan lapsianne alikulkukäytävän käytöstä, tien yli juokseminen tunnelissa ei ole turvallista.

Salilla on ohjeistuksia turvalliseen hygieniakäyttäytymiseen. Kädet tulee pestä salille saapuessa ja sieltä poistuessa. Käsidesiä käytetään juomataukojen yhteydessä. Pienvälineiden käyttöä rajataan ja vain välttämättömiä telineitä ja välineitä käytetään. Siivousta ja pintojen desinfiointia salissa on lisätty.

Ohjaajat ja valmentajat käyttävät tällä hetkellä maskeja ohjauksien aikana. Pyrimme tällä varotoimella estämään mahdollisten tautien leviämisen ryhmien välillä. Seuraamme Päijät-Hämeen koronavirus tilannetta ja teemme uusia päätöksiä tilanteen muuttuessa.

 

NASTOLAN PAJULAHDEN POIKKKEUKSELLISET HARJOITUSAJAT

Pajulahden ryhmät alkavat 16.9. ja loppuvat 16.12.!

Poikkeukselliset ajankohdat:

7.10. Harjoitukset puoli tuntia myöhemmin eli ryhmät klo 17-18 ja 18-19.

Syyslomalla, vko 43, pidetään harjoitukset normaalisti!

Syyskauden viimeinen kerta 16.12.!

 

Laita Viipurin reipas seurantaan Facebookissa ja Instagramissa, jossa myös tiedotamme ajankohtaisista asioista ja jaamme kuulumisia!

 

Viipurin Reipas

www.viipurinreipas.fi