Merkkiliiketestit ja yli 12-vuotiaiden harjoitukset/merkkitestit

14.5.2021

Yli 12-vuotiaiden harjoitukset ja merkkisuoritukset

Yli 12-vuotiaiden ryhmätoimintaa koskevat rajoitukset kaupungin tiloissa jatkuvat toukokuun loppuun asti. Yli 12-vuotiaille järjestetään ulkotreenit maanantaisin klo 18-19 Länsiharjun koulun pihapiirissä. Ryhmässä on hyvin tilaa, joten siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kesän aikana yli 12-vuotiaille järjestetään korvaavia harjoituksia ja halukkaille myös merkkiliiketestejä. Korvaavista harjoituksista tiedotamme tarkemmin toukokuun lopussa.

 

Alle 12-vuotiaiden Merkkisuoritukset

Viikoilla 18 ja 19 harrastevoimistelijat ovat tehneet merkkisuorituksia omissa harjoituksissaan. Jos treenit ovat jääneet väliin, voi merkkejä tulla suorittamaan vielä myöhemmin, lisätiedot alla! Jos voimistelija haluaa kokeilla korkeamman merkin suorittamista, kuin mitä harjoituksissa on suoritettu, voi myös tässä tapauksessa tulla erillisiin testipäiviin.

 

Testipäivät:

-25.5 on pronssi- ja hopeamerkin testauspäivä niille, jotka eivät ole päässeet omiin harjoituksiin tai eivät ole osallistuneet kevätkaudelle.

-26.5 on kultamerkin testauspäivä harraste- ja pronssiryhmäläisille, sekä niille, ketkä eivät ole osallistuneet kevätkaudelle.

-Näihin erillisiin testipäiviin (25. ja 26.5) ilmoittaudutaan erikseen jäsenrekisterin kautta. Saliin otetaan kerrallaan senhetkisten rajoitusten sallima määrä. Osallistuneet jaetaan ryhmiin, ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 16. Osallistujille tiedotetaan omasta kellonajasta ensi viikon aikana.