Muuttuneet maksuehdot ja jäsenmaksun laskutus

23.6.2020

Seuran jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 laskutetaan kerralla syksyn maksussa.
Seuran jäsenmaksu on 30€/kausi. (Tämän vuoksi syksyn maksu vaikuttaa edellisiä suuremmilta. Aikaisemmin maksu on laskutettu kahdessa erässä.)
Katso harrasteryhmien hinnat

 

MAKSUEHDOT

Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa kaksi kertaa (2 viikkoa), jonka jälkeen on tehtävä päätös jatkamisesta. Peruutukset tulee tehdä 4 vuorokauden sisällä toisesta kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyissä peruutuksissa hyvitämme maksetun kausimaksun, mikäli se on ehditty maksaa. Maksua ei palauteta, mikäli peruutuksesta ilmoitetaan myöhemmin tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa maksun hyvitykset onnistuvat vain lääkärin todistusta vastaan.

Alaikäistä ilmoittaessa, rekisteröityminen tulee tehdä huoltajan tiedoilla. Mikäli ilmoittautuminen on tehty alaikäisen tiedoilla, on kuitenkin huoltaja maksuvelvollinen alaikäisen osallistuessa toimintaan.

 

PERUUTUS

Peruutukset tulee aina ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse otsikolla PERUUTUS osoitteeseen viipurin.reipas@gmail.com

Jäsenrekisterin kautta tehty paikan peruutus ei poista laskua. Sen vuoksi peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse! Myös kokeilemassa käyneet!

 

Mikäli harjoituksia ei voida järjestää Viipurin Reippaasta riippumattomista syistä (esimerkiksi harjoitustilamme ovat suljettu), harjoitusmaksuja ei hyvitetä tai palauteta. Pyrimme kuitenkin aina järjestämään korvaavan harjoituskerran tai vastaavaa toimintaa.

 

MAKSUMUISTUTUS

Maksumuistutukset lähetetään, mikäli maksu ei ole kirjautunut ajallaan. Ensimmäinen muistutus lähetetään, kun eräpäivästä on kulunut 7 päivää.
Toinen maksumuistutus lähetetään, kun eräpäivästä on kulunut 14 päivää.

Mikäli maksua ei lopulta makseta eräpäivään mennessä, voidaan lasku siirtää perintään. Perintään lähetetään laskut aina alaikäisen osallistujan huoltajan nimellä. (Kts. ilmoittautumisohje)

Seuraavalle kaudelle ei voi osallistua, mikäli edellistä kausimaksua ei ole kokonaisuudessaan maksettu!

 

SISARALENNUS

Sisaralennus on 20€/kausi. Sisaralennus myönnetään toisesta osallistujasta lähtien.

Eli alennuksen kausimaksuun saa perheen osallistujista toinen, kolmas, neljäs jne.

JÄSENREKISTERISSÄ: Ilmoita sisaralennukseen oikeutettu henkilö ensin sisaralennusryhmään, ja sen jälkeen valitsemaasi harjoitusryhmään! Tällöin automaattinen laskutus huomioi kausimaksussa 20€ alennuksen.