Uusille voimistelijoille

 

 

Tervetuloa voimistelemaan Viipurin Reippaaseen!

 

Rekisteröitykää ja ilmoittautukaa jäsenrekisterin kautta haluamaanne ryhmään. Saatte vahvistuksena laskun sähköpostiinne -- laskut ja infoviestit saattavat mennä myös roskapostiin. 

 

KOKEILEMINEN

Kaksi ensimmäistä kertaa saa käydä kokeilemassa veloituksetta. Mikäli voimistelija päättää olla aloittamatta harrastusta, tulee siitä ilmoittaa kahden kokeilukerran jälkeen sähköpostitse otsikolla LOPETTAMINEN osoitteeseen viipurin.reipas@gmail.com. 
Näiden kahden kerran jälkeen, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.
Kausimaksujen maksuvaikeuksissa pyydämme olemaan yhteydessä, jolloin uusi eräpäivä voidaan sopia yhdessä ja vältytään turhilta maksumuistutuksilta/muistutuslisiltä.

 

HARJOITUKSET

Harrasteryhmiemme harjoitukset kestävät pääsääntöisesti 60minuuttia kerran viikossa. Tämän lisäksi on mahdollista valita "lisäharjoitukset", jotka on suunniteltu toiseksi viikkotunniksi. Järjestämme myös hakutilaisuuksia kilparyhmiin ja kilpaharrasteryhmiin. Salissa on aina paikalla vähintään yksi, usein useampi täysi-ikäinen valmentaja. Valmentajilla on tiedossa lapsen nimi sekä huoltajan ilmoittama puhelinnumero. 

 

TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT

Löydät täältä

 

VIESTINTÄ

Viestintä seuran ja kotien välillä tapahtuu yleensä toimiston kautta. Lisäksi valmentajat muistuttelevat lapsille harjoituksissa esim. tapahtumista. Tiedotamme perheitä sähköpostitse, mutta myös seuran nettisivujen ja SoMen kautta. Yksittäisestä poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa, pidemmistä poissaoloista voi olla yhteydessä.
HUOM!  Sähköpostit saattavat mennä aluksi roskapostiin!
Toimiston sähköpostiosoite: viipurin.reipas@gmail.com

 

SAAPUMINEN VOIMISTELUSALILLE

Voimistelusali sijaitsee Mustankallion tunnelin väestönsuojassa. 
Parkkipaikka on osoitteessa Tunnelipolku 3. Voimistelusali sijaitsee tunnelin oikealla laidalla, keskustasta katsottuna. Käytättehän alikulkutunnelia kulkiessanne parkkipaikan ja tunnelin välillä.
Voimistelusali on toisien ovien takana, oven yllä lukee kyltti Voimistelu. (Ensimmäiset ovet ovat Nyrkkeily/Parkoursaliin.)

 

SALISSA KÄYTTÄYTYMINEN

Lapset saavat mennä voimistelusalin puolelle vasta, kun edellinen ryhmä on poistunut ja valmentajat kutsuvat lapset ryhmiin. Lapsien ja vanhempien tulee odottaa käytävässä/pukuhuoneissa.

Sisarukset eivät saa olla salin puolella harjoitusten aikana. Toivottavaa on myös, etteivät vanhemmat ole harjoituksen aikana salissa. 

Harjoitusten jälkeen salista tulee poistua viipymättä, jotta seuraava ryhmä pääsee aloittamaan harjoittelun.

Salissamme on videovalvonta.
Emme kuitenkaan vastaa eteiseen tai pukukoppiin jätetyistä tavaroista. Jätättehän arvotavarat kotiin.

 

VARUSTUS

Meidän tunneilla pärjäät joustavilla liikuntavaatteilla. Myös voimistelupuvulla voi harjoitella. 
Sukat tai voimistelutossut saa olla jalassa, turvallisuussyistä voimistelemme pääsääntöisesti kuitenkin paljain jaloin. 

Pitkät hiukset tulee olla aina kiinni, oman turvallisuudenkin vuoksi. Lisäksi pitkät kaula- ja korvakorut tulee jättää kotiin.

Ota mukaan myös vesipullo ja iloinen mieli!

 

OVIEN AVAUS

Ovet ovat pääsääntöisesti päivisin kiinni. Ne avataan 10 minuutia ennen iltapäivän ensimmäistä voimistelutuntia.
Iltaisin harjoitusten aikana (n. klo 16-20), ovet ovat auki, tai niiden ollessa suljettuina, voit soittaa ovikelloa.

 

MEILLÄ ON NOLLATOLERANSSI KIUSAAMISELLE

Valmentajat eivät aina ehdi näkemään kaikkea, eikä esim. pukuhuonetiloissa ole valvojia. Pyydämme olemaan meihin yhteydessä viipymättä, jotta voimme ohjeistaa valmentajia puuttumaan tilateeseen ja tarvittaessa olemme yhteydessä lasten vanhempiin ja selvitämme tilanteen.

Myös tilanteissa, joissa lapsi kokee joutuneensa aikuisten/valmentajien kiusaamaksi, tulee olla välittömästi yhteydessä.

Katso lisää : mm.yhteystiedot