Rekrytointi

NUORISOPÄÄLLIKKÖ 

 

Etsimme päätoimista nuorisopäällikköä pyörittämään ja kehittämään seuramme harrastetoimintaa.
Viipurin Reipas on lahtelainen voimisteluseura, joka tarjoaa jäsenilleen harraste- ja kilpatoimintaa telinevoimistelussa, TeamGymissä sekä harrastevoimistelussa. Tällä hetkellä jäseniä on noin 500, joista lähes kaikki lapsia ja nuoria. Ohjaajia ja valmentajia on noin 30. Seurassa on jo päätoiminen toiminnanjohtaja ja valmennuspäällikkö.

Nuorisopäällikkönä toimit seuramme noin 20-30 ohjaajan lähiesimiehenä. Tutoroit, ohjaat ja koulutat muita ohjaajia, sekä kausittain rekrytoit tarvittaessa uusia ohjaajia. Vastaat harrastetoiminnan pyörimisestä ja varsinkin kehittämisestä; teet harrastekausisuunnitelman sekä tarkkailet ja parannat toiminnan laatua. Olet yhteyshenkilö koulujen iltapäiväkerhotoimintaan. Ohjaat itse harrastetoimintaa ryhmissämme ja koulujen iltapäiväkerhoissa yhteensä 10-15 tuntia viikossa. Emme vaadi välttämättä voimistelutaustaa, koulutamme sinut lajiin.

Starttaat harrastekauden loppukesästä ja keksit kivan tavan lopettaa kauden keväällä. Järjestät harrasteleirejä, teemapäiviä ja avoimet ovet-tapahtumia. Suunnittelet ja toteutat näytöksiä (yhdessä muiden työntekijöiden kanssa). Toteutat palautekyselyitä ja kehität toimintaa niiden pohjalta. Tietenkin viestit ja markkinoit eri kanavissa harrastepuolen jäseniä, nykyisiä ja tulevia!
Osa työstä on etänä. Ohjaustyö edellyttää ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Tarjoamme silti joustavat työ- ja loma-ajat.

Tarvitset kokemusta ja taitoa ohjata eri ikäisiä lapsia sekä ymmärrystä eri ikäkausien painopisteisiin (fyysinen/sosiaalinen). Odotamme hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista työotetta sekä intoa suunnitella ja kehittää seuran toimintaa. Lähiesimiestehtävistä voidaan hakijan kokemuksen perusteella keskustella ja sen mukaan vähentää/lisätä vastuuta, joten älä pelkää olla yhteydessä, vaikka esimieskokemusta ei olisi.

Lisäksi
- olet innostunut ja heittäytymiskykyinen lasten ja nuorten ohjaamisessa,
- innostat myös muita ympärilläsi
- ja ymmärrät seuratoiminnan arvot ja toimintaedellytykset.

Katsomme eduksi liikunta- tai kasvatusalan opinnot esim. Liikunnanohjaaja AMK.
Tuemme jatkuvaa kouluttautumista myös työn ohella.

Haluamme tarjota sinulle mahtavan duunin liikunnan ja voimistelun parissa, tarvittaessa hyvinkin joustavalla työajalla ja kivoilla työkavereilla! Työ on hyvin oma-aloitteista, joka tuo vastuuta, mutta antaa myös mahdollisuudet tehdä työstä sinun näköistä.

Sovellamme työtehtävässä neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote.

Lähetä meille hakemus ja ansioluettelo, sähköpostilla osoitteeseen viipurin.reipas@gmail.com, viimeistään 20.5. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo haun ollessa käynnissä.
 

Naisten telinevoimistelun päävalmentaja


Viipurin Reipas etsii päätoimista naisten telinevoimisteluvalmentajaa.

Viipurin Reipas on lahtelainen voimisteluseura, joka tarjoaa jäsenilleen harraste- ja kilpatoimintaa naisten ja miesten telinevoimistelussa, TeamGymissä sekä harrastevoimistelussa. Tällä hetkellä jäseniä on noin 500, joista lähes kaikki lapsia ja nuoria ja noin 100 kilpavoimistelijaa. Ohjaajia ja valmentajia on noin 30.

Tällä hetkellä ntv-voimistelijoita kilpailee B-E-luokissa, yhteensä noin 50. Tavoitteena on kehittää valmennustyötä laadukkaammaksi ja saada voimistelijoita mukaan liiton leirityksiin.

Työ on iltapainoitteista, valmennusta on yhteensä n. 20 tuntia viikossa. Lisäksi työhön kuuluu valmennuksen suunnittelu ja kehittäminen, kilpatoimintaan liittyviä muita töitä, kilpailuviikonloput ja leiritykset ja niiden järjestäminen. Työ on kokonaisuudessaan täysipäiväinen.

Odotamme sinulta lajiosaamista (pystyt valmentamaan kilpalinjan B-H-luokkia) ja kouluttautuneisuutta esim. liiton koulutuksissa.
Otat vastuuta ryhmien toiminnasta ja kausisuunnittelusta yhdessä tuntivalmentajien kanssa. Valmennat pitkäjänteisesti ja ymmärrät eri ikäluokkien painopisteet (laji/fyysinen/sosiaalinen).

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden kouluttautua lisää työn ohessa, niin laji- kuin pedagogissa taidoissa sekä seura/yhdistysopinnoissa.

Haluamme tarjota sinulle mahtavan duunin voimistelun parissa, joustavilla loma-ajoilla ja kivoilla työkavereilla!

Kilpavoimistelijat harjoittelevat Lahden keskustassa ja Vierumäen Volttiareenalla (Heinola).

Sovellamme työtehtävässä neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Laita meille hakemus ja ansioluettelo viimeistään 31.5. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo haun ollessa käynnissä.

Harrastevoimistelun ohjaaja
TeamGym ja NTV valmentaja

 

Tarvitsemme valmentajia TeamGymin kilpajoukkueisiin, Ntv kilparyhmiin ja harrastevoimistelun ryhmiin!

Viipurin Reippaassa tarjotaan toimintaa harrastevoimistelun, freegymin, aikuisvoimistelun ja kilpavoimistelun parissa. Tarvitsemme ensisijaisesti ohjaajia, joilla on omaa voimistelu- tai tanssitaustaa.
Kuitenkin myös muut innokaat ja oppimishaluiset hakijat, joilla on kokemusta ohjaamisesta tai liikunta-alan koulutusta huomioidaan ! 

Etsimme jatkuvasti uusia ohjaajia lasten harrasteryhmiin. Uusia ohjaajia tarvitaan varsinkin syyskauden alkuun, ja joskus kesken kauden, tammikuusta eteenpäin. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä paremmin voidaan suunnitella juuri sinulle sopiva lukujärjestys ohjauksista. Uudet, syksyisin alkavat ryhmät suunnitellaan jo keväällä, ja tällöin etsitään myös ohjaajia. 
 

NTV:ssa kilpaillaan kilpalinjalla yli 50 voimistelijan voimin, neljässä ikäryhmässä.

TeamGymissä meillä on tällä hetkellä 5 joukkuetta, joista kolme on kilpaharrastelinjan joukkueita. 

Valmentajalla olisi hyvä olla lajikokemusta ja mahdollisesti lajikoulutusta. Myös toisesta voimistelulajista siirtyminen onnistuu ja autamme sinua kouluttautumaan lajin saloihin!

 

Ota reippaasti yhteyttä:

viipurin.reipas@gmail.com

toiminnanjohtaja, Kea puh. 050 911 3192

Mukaan vapaaehtoiseksi Viipurin Reippaaseen?

 

Tule mukaan iloiseen talkooporukkaan!

Seura tarvitsee talkoolaisia erilaisten tapahtumien, kuten näytöksien ja kilpailuiden järjestämisessä. Jokaiselle apukädelle etsitään mieluisa homma. 

Talkoolaiseksi kelpaa kuka tahansa. Kaikenlainen osaaminen on hyödyllistä. Voit tulla roudariksi tai leipuriksi, musiikkimiksaajaksi tai vaikka joka paikan höyläksi! Jos sinulla on jotain erityistaitoja, joita voit ja haluat päästä hyödyntämään niin kerro niistä rohkeasti !

Ole yhteydessä, niin pääset mukaan iloiseen seura-porukkaan!

viipurin.reipas@gmail.com

 

 

Monta tapaa toimia!

Olisitko mielelläsi mukana ideoimassa uusia tapahtumia tai varainhankintakeinoja?

Onko kalenterissasi tilaa satunnaisille ideariihille hyvässä seurassa? Jos on - lähde mukaan Viipurin Reippaan vanhempaintoimikuntaan!

Voimistelijoiden vanhemmista koostuva vanhempaintoimikunta on vasta ajatuksen asteella. Mikäli innokkaita vanhempia ilmoittautuu riittävästi, toiminnan raamit luodaan yhdessä. Jos tunnet paloa lapsesi harrastuksen ja seuratoiminnan kehittämiseen, laita pikimmiten sähköpostia toiminnanjohtaja Kea Virtaselle osoitteeseen viipurin.reipas@gmail.com ja olet ensimmäisten vanhempien joukossa kehittämässä Viipurin Reippaasta Päijät-Hämeen vetovoimaisinta seuraa!