Joukkuevoimistelu

 

Tervetuloa mukaan joukkuevoimisteluun! 

 

“Jokainen liike on osa kokonaisuutta. Vaikea tasapaino onnistuu, voimistelijat hyppäävät keveästi ilmaan täsmälleen samaan aikaan, ja seuraavassa hetkessä liike on jo virrannut saumattomasti seuraavaan. Onnistumisen ja voimistelun riemu on käsin kosketeltavaa. Yhden sijaan matolla on monta, mutta he kaikki tähtäävät samaan – yhteistyön, lukuisien harjoitustuntien ja joukkueen kanssa vietettyjen hetkien kautta syntyy kokonaisuus, jossa kaikki ovat kuin yhtä. Parhaimmillaan joukkuevoimisteluohjelma on uniikki tarina, jossa yhdistyvät musiikki ja liike, voimakas ja kevyt, paljettien kimallus ja henkeäsalpaava taito”. 

- Voimisteluliitto - 

 

Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä. Aiempaa kokemusta voimistelusta ei tarvita, mutta toki voimistelullisuus sekä venyvyys ovat etuja lajiin. 

Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu maanantaina 23.8.2021 klo 9. Ilmoittautua voit täältä Syyskaudella aloitetaan kolme ryhmää; 4-6v, 7-9 sekä 10-12 vuotiaat. Yhteen joukkueeseen mahtuu n. 10 voimistelijaa. Ryhmät harjoittelevat sekä omalla salillamme että Kristillisen koulun liikuntasalissa ( Teinintie 4 ). Harjoitukset alkavat viikolla 35, mikäli ryhmien osallistujamäärät ovat riittävät (minimi 6 voimistelijaa) 

Syksykauden maksu 135€

Jäsenmaksu 30€

 

Syyskauden ryhmät ja harjoituspaikat: 

Ti 16:30-18:00 Joukkuevoimistelu 7 - 9v ( Teinintie 4, Kristillisen koulun sali ) 

Ke 16:30-18:00 Joukkuevoimistelu 10 - 12v ( Teinintie 4, Kristillisen koulun sali ) 

La 11:00-12:00 Joukkuevoimistelu 4 - 6v ( Vesijärvenkatu 19, 3krs.) 

 

Mikäli teillä herää kysymyksiä koskien joukkuevoimistelua, otattehan yhteyttä spostitse osoitteeseen viipurin.reipas@gmail.com