Harjoitusmaksut

HARRASTERYHMIEN MAKSUT

  
 Syyskausi 2022Kevätkausi 2023 
Harrastevoimistelu135€175€ 
Aikuisten ryhmät165€215€ 
Seniorit30€38€ 
Perhevoimistelu5€/lapsi/kerta  
Nastolan ryhmät105€175€ 
Lisäharjoitukset (2.kerta/vko)100€130€ 
Seuran jäsenmaksu 2022-202330€  
 
   

Syksyn kausimaksuun lisätään seuran jäsenmaksu 30€.
Kevätkaudella mukaan tulleille jäsenmaksu lisätään kevätkauden maksuun. 
Toimintakauden (syksy+kevät) jäsenmaksu on kaikille sama, riippumatta aloitusajankohdasta.

 

Syyskauden pituus 14 harjoitusta
Kevätkauden pituus 18 harjoitusta


KOKEILEMINEN

Uuden harrastajan tai voimistelusta kiinnostuneen on rekisteröidyttävä jäsenrekisteriin ja ilmoittauduttava haluamaansa ryhmään, jotta pääsee mukaan kokeilemaan! Uudet harrastajat saavat kokeilla kaksi kertaa kauden alkaessa, jonka jälkeen päätös jatkosta tulee tehdä neljän vuorokauden sisällä. Katso alta maksuehdot!

 

OLETHAN LUKENUT MAKSU- JA PERUUTUSEHTOMME?

 

MAKSUEHDOT

Uudet harrastajat voivat käydä kokeilemassa kaksi kertaa (2 viikkoa), jonka jälkeen on tehtävä päätös jatkamisesta. Peruutukset tulee tehdä 4 vuorokauden sisällä toisesta kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyissä peruutuksissa hyvitämme maksetun kausimaksun, mikäli se on ehditty maksaa. Maksua ei palauteta, mikäli peruutuksesta ilmoitetaan myöhemmin tai harrastaja lopettaa kesken kauden. Muussa tapauksessa maksun hyvitykset onnistuvat vain lääkärin todistusta vastaan.

Alaikäistä ilmoittaessa, rekisteröityminen tulee tehdä huoltajan tiedoilla. Mikäli ilmoittautuminen on tehty alaikäisen tiedoilla, on kuitenkin huoltaja maksuvelvollinen alaikäisen osallistuessa toimintaan.

Huomioithan että osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta.

 

PERUUTUS

Peruutukset tulee aina ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse otsikolla PERUUTUS osoitteeseen viipurin.reipas@gmail.com

Jäsenrekisterin kautta tehty paikan peruutus ei poista laskua. Sen vuoksi peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse! Myös kokeilemassa käyneet!

 

Mikäli harjoituksia ei voida järjestää Viipurin Reippaasta riippumattomista syistä (esimerkiksi harjoitustilamme ovat suljettu), harjoitusmaksuja ei hyvitetä tai palauteta. Pyrimme kuitenkin aina järjestämään korvaavan harjoituskerran tai vastaavaa toimintaa.

Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse.

 

MAKSUMUISTUTUS

Maksumuistutukset lähetetään, mikäli maksu ei ole kirjautunut ajallaan. Ensimmäinen muistutus lähetetään, kun eräpäivästä on kulunut 7 päivää.
Toinen maksumuistutus lähetetään, kun eräpäivästä on kulunut 14 päivää.

Mikäli maksua ei lopulta makseta eräpäivään mennessä, voidaan lasku siirtää perintään. Perintään lähetetään laskut aina alaikäisen osallistujan huoltajan nimellä. (Kts. ilmoittautumisohje)

Seuraavalle kaudelle ei voi osallistua, mikäli edellistä kausimaksua ei ole kokonaisuudessaan maksettu!

 

SISARALENNUS

Sisaralennus on 20€/kausi. Sisaralennus myönnetään toisesta osallistujasta lähtien.

Eli alennuksen kausimaksuun saa perheen osallistujista toinen, kolmas, neljäs jne.

JÄSENREKISTERISSÄ: Ilmoita sisaralennukseen oikeutettu henkilö ensin sisaralennusryhmään, ja sen jälkeen valitsemaasi harjoitusryhmään! Tällöin automaattinen laskutus huomioi kausimaksussa 20€ alennuksen.

 

Huomioithan että emme vakuuta voimistelijoita seuran puolesta!
Jokaisella voimistelijalla tulee olla oma vapaa-ajan ja harrastustoiminnan kattava vakuutus!