Hinnat

VOIMISTELUSALIN VUOKRAUS

Voimistelusalia voi vuokrata myös omaan käyttöön. Tarkista vapaat ajat kalenterista. Tiedustelut sähköpostitse viipurin.reipas@gmail.com

Hinta: 35€/h

Syntymäpäivät: 90€/2h

 

KAUSIMAKSUT

 

Viipurin Reippaan jäsenmaksu on 30€/vuosi. Jäsenmaksu jaetaan maksettavaksi kausimaksujen yhteydessä

Voimistelija sitoutuu ryhmänsä harjoitusaikatauluihin. Harjoitellessaan vähemmän, ei harjoitusmaksua hyvitetä. Mikäli harjoitukset peruuntuvat ei harjoitusmaksua hyvitetä. Jo maksettua harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli voimistelija lopettaa kesken kauden. Jos voimistelija tulee ryhmään kesken kauden, ei maksusta anneta hyvitystä.

Harjoitusmaksujen lisäksi kuluja syntyy mahdollisista leireistä sekä kilpailumatkoista, jotka laskutetaan erikseen aina toteuman mukaisesti leirin/kilpailun jälkeen. Alkeiskilpa- ja kilpavoimistelijoiden tulee itse lunastaa kilpailulisenssi tai Stara-lisenssi.

Voimistelija on myös itse vastuussa omasta vakuutusturvastaan voimisteluharjoituksissa, -matkoilla ja -kilpailuissa. Kilpavoimistelijat voivat hankkia vakuutuksen Suomen Voimisteluliiton tarjoaman lisenssin yhteydessä.

Perhealennus on 20€/ kausi. Alennus annetaan toiselle, kolmannelle jne. saman perheen lapselle tai aikuiselle. Muistathan ilmoittaa yhden lapsen sisaralennusryhmään ja sen jälkeen valitsemaasi ryhmään, jolloin laskusta vähentyy automaattisesti tuo 20€.

Kuitti maksuista on esitettävä valmentajalle viimeistään kolmansissa harjoituksissa tai lähetettävä seuran sähköpostiin viipurin.reipas@gmail.com. Mikäli kuittia ei ole esittänyt määräaikaan mennessä, ei ryhmässä saa jatkaa voimistelua. Uudet voimistelijat saavat käydä kaksi kertaa kokeilemassa, jonka jälkeen riittää että maksaa kausimaksun vaikka eräpäivä olisi mennyt. Järjestelmä tekee automaattisesti eräpäivän kahden viikon päähän.