Harrastevoimistelu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

 

Voimistelu on superlaji! Se harjoittaa monipuolisesti motorisia taitoja, voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, tasapainoa, rytmitajua ja rohkeutta. Lisäksi opitaan toimimaan vastuullisesti ryhmässä. Lajina voimistelu tukee myös muiden lajien harrastamista, joten se on mainio oheisharjoituslaji. 

 

Alle kouluikäisille on tarjolla perhevoimistelua ja kuperkeikkakoulu.

7-15-vuotiaat voivat harrastaa kahdessa lajissa: Voimistelukoulussa ja Volttikoulussa

Voimistelukoulussa hyödynnetään naisten telinevoimistelun telineitä: puomia, permantoa, nojapuita ja hyppytelineitä. Lisäksi harjoitellaan TeamGymin lajitaitoja volttiradalla ja trampetilla. Voimistelukoulun ryhmät ovat tytöille suunniteltuja.

Volttikoulu on sopiva sekoitus voimistelua, voimaharjoitteita, voltteja ja parkouria. FreeGymiin pohjautuvilla tunneilla hyödynnetään telinevoimistelutelineitä, mutta harjoitellaan kehonhallintaa ja temppuja rennosti hyvällä meiningillä! Sopii tytöille ja pojille!

Taitoryhmät ovat voimistelun jatkoryhmiä niille, jotka kaipaavat lisää haastetta.

Nuorille aikuisille on tarjolla nimensä mukaista toimintaa tarjoava Voimaa ja Voltteja.

Aikuisille on kahdenlaisia tunteja, lajitekniikan ystäville Aikuisten telinevoimistelua ja rennomman treenin valitseville Voimaa ja voltteja aikuisille.

Seniorivoimistelu on toimintakykyä ylläpitävää liikuntaa senioreille.

 

2023-2024 lukujärjestys