Harrasteryhmät

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Telinevoimistelun harrasteryhmät

Telinevoimistelu on superlaji! Se harjoittaa monipuolisesti motorisia taitoja, voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, tasapainoa, rytmitajua ja rohkeutta. Lisäksi opitaan toimimaan ryhmässä ja opitaan hallitsemaan kehoamme. Lajina voimistelu tukee myös muiden lajien harrastamista. 

Harrasteryhmissä hyödynnetään naisten ja miesten telinevoimistelun telineitä: puomia, permantoa, nojapuita, rekkiä, renkaita, hevosta ja hyppytelineitä.

Harrastevoimistelun voi aloittaa harrasteryhmistä. 
Harrastevoimistelun ryhmissä voi tasomerkkejä suorittamalla edetä pronssi-,hopea- ja kultaryhmiin. Katso Harrastevoimistelijan polku 

 

 

FreeGym harrasteryhmät

FREEGYM on sopiva sekoitus telinevoimistelua ja parkouria, jossa hyödynnetään telinevoimistelutelineitä, mutta harjoitellaan kehonhallintaa ja temppuja rennosti hyvällä meiningillä! Sopii tytöille ja pojille!

Ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelua ja kehonhallintaa, erilaisia voltteja ja voimisteluliikkeitä, esteiden ylityksiä/alituksia, liikkuvuutta ja voimistelunomaista voimaharjoittelua omalla kehonpainolla. 


 

Kauden 2022-2023 ryhmät löydät listattuna kohdasta ilmoittautuminen

Alla olevaa ryhmälistausta tarkasteltaessa puhelimella, näyttö tulee kääntää sivuttain.

KERHOTOIMINTA
Kerhot ja ilmoittautuminen niihin löytyy harrastelahti.fi:stä.