ZOOM-LINKIT: Yläkouluikästen ja sitä vanhempien etäharjoitukset

1.3.2021

Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien harjoitukset etänä Zoom:n kautta. 

Linkki etäharjoituksiin:

(Tiistain zoomin tilalla ulkoharjoitukset)

Keskiviikkoisin klo 18-19

https://us02web.zoom.us/j/87865230380?pwd=aXdlWDBuQmV5blg2Z3hIdkRtTXRhdz09

 

Mikäli sinulla ei ole Zoom-tunnuksia, Zoom vaatii salasanan sisäänpääsyä varten. Salasana  harjoituksiin on: 2021

 

IN ENGLISH: There are two hyberlinks (Tue/Thu).  Make sure you choose the right one.
You might need a password: 2021

 

Ohjeet Zoomin käyttöön:

 

Etätreeneihin mukaan pääset linkin kautta. Tietokoneella pääsee helpommin mukaan, älylaitteisiin pitää ladata applikaatio valmiiksi.

Käyttöön suositellaan Chrome-selainta tai ladattua Zoom-applikaatiota!

Tietokoneella linkki avaa uuden selainikkunan, jonka jälkeen näyttöön aukeaa ponnahduslauta. Paina “Avaa Zoom”, jolloin kokoustila aukeaa selaimeen.

Hyväksy kameran ja mikrofonin käyttö, vaikkei niitä tarvitsekaan välttämättä käyttää harjoitusten aikana. Mikäli avaan Zoom:n ekaa kertaa, voi linkin painalluksen jälkeen tarvita asentaa selaimeen Zoom, jolloin lataus tulee ensin hyväksyä painamalla “suorita”. Lataus ei kestä kauaa, eikä tarvitse isompia toimenpiteitä.

Älyaitteisiin tulee ladata Zoom-sovellus applikaatiokaupasta. Sovellus on ilmainen. Sovellukseen ei tarvitse tehdä tunnuksia eikä kirjautua. Kun sovellus on ladattu, avatutuu kokoustila automaattisesti siihen. Laite pyytää liittyessä nimimerkkiä sekä salasanaa.

Sekä mikki että kamera ovat automaattisesti pois päältä liittyessäsi etäharjoituksiin. Mikki tulee olla pois päältä harjoitusten aikana. Mikäli osallistujia ei ole suurta määrää, voi osallistuja pitää kameraa päällä, jolloin valmentajan on kiva nähdä voimistelijoiden suoritukset ja voi ohjeistaa ja antaa paremmin vinkkejä.

JOS ET NÄE VALMENTAJAN VIDEOKUVAA:

Zoom-kokouksen osallistuja voi valita kahdesta eri näyttötilasta haluamansa. Näkymää vaihdetaan kokousikkunan oikeasta yläreunasta.

Speaker view -näkymässä Zoom nostaa etualalle aina aktiivisena olevan puhujan (Valmentajan).

Gallery view näyttää ruudulla kaikki osallistujat (max 49) kerrallaan, jolloin valmentajan kuva ei näy..

JOS ET KUULE VALMENTAJAA:

Zoom:issa äänet pitäisi olla automaattisesti päällä. Varmista että oman laitteesi äänet ovat päällä ja tarpeeksi kovalla. Tarkista ettei laitetta ole kytketty kuulokkeisiin.

Laitteen liittäminen ulkopuoliseen kaiuttimeen saattaa joissain tilanteissa auttaa.

Tarkista kaiuttimien äänenvoimakkuus vasemman alareunan kuulokkeiden kuvan viereisestä pienestä nuolesta “Audio Settings”.

Jos vasemmalla alareunassa kuulokkeiden kuvan alla lukee “join audio”. Korjaa tilanne klikkaamalla kuvakkeesta ja valitse ”Join with computer audio”.

 

Kysymykset: Terhi 044 7566162